Main content

Beautique Medical Skin Clinic

Din hud behöver kärlek och omtanke!

Huden är vårt största organ som behöver din omtanke mer än du tror!  Vi tränar och äter bra för att våra inre organ skall må bra, det är accepterat och talas om varje dag. Varför är det då inte lika acceptabelt att ta hand om huden som är kroppens största organ? Fåfänga säger vissa, märkligt att vi inte kommit längre här med information. Dålig hudkvalitet kan nämligen ge försämrad livskvalitet. Därför behöver vi hjälpa vår hud på vägen med både underhåll och reparation.

Hur sköter vi om vår hud egentligen? Hård vind, blåsigt väder, kyla, torrt klimat, stark sol, för mycket socker, dålig kost, för lite sömn, stress, och ej tillräcklig hudvård. Allt detta påverkar din hud, och den ger symptom, precis som andra organ när de inte mår bra. Var uppmärksam på alla typer av förändringar i din hud.

Huden behöver därför hjälp med skydd, fukt, näring, stimulering och reparation med kvalitetsprodukter och ibland även behandlingar för att motstå alla ovanstående ting som sliter på den.

Hos oss anpassar vi hudvården och behandlingarna efter dina behov, vilket innebär att du får ett optimalt resultat för dig och din hud.

Vi har behandlingar och produkter som hjälper t.ex aknetillstånd, Rosacea, torr hud, fet hud, ytliga brustna blodkärl, åldrad hud, rynkig hud, volymförluster i ansiktet, pigmenteringar, förlust av pigmentering, bortfall av ögonbrynsbehåring, solskador, solfläckar, mjällvårtor, missprydande ärr m.m