Main content

Beautique Medical Skin Clinic Göteborg

Ge din hud nytt liv och lyster!

Vad är kemisk peeling?

En kemisk peeling är inte namnet på en behandling utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika aktiva syror tex. AHA, BHA och TCA får huden ny lyster i samband med att yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att döda hudceller tas bort stimuleras samtidigt produktionen av nya hudceller. Ju äldre man blir ju långsammare förnyas cellerna. Med en kemisk peeling "lurar" man huden att producera celler snabbare, vilket resultarar i en föryngring av huden och en bättre hudkondition. 

En kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, dekolltage, rygg, handryggar mm. 

Du kan förbättra

  • Acne och acneärr
  • Fina linjer och rynkor
  • Åldersfläckar och solskadad hud
  • Melasma (hormonell pigmentering)
  • Grov hud och stora porer
  • Ärr
  • Torr och livlös hud

NeoStrata Peeling

Neostrata har olika styrkor på peeling som anpassas efter din hudtyp och hudens behov och som kan hjälpa dig med olika slags "hudproblem". Det är dock viktigt att underhålla och förebygga åldrande på en problemfri hud. Vi rekommender att du startar med en serie peelingar med kortare intervall och att du sedan bevarar det fina reultatet med en peeling varannan månad ca. En peeling kan med fördel kombineras med andra kosmetiska behandlingar tex. Skinbooster, Dermapen, Botulinumtoxin mm.

En peeling från Neostrata innehåller Glykolsyra (AHA) samt PHA.

Peeling på klinik och regelbunden användning av NeoStratas hudvårdsprodukter morgon och kväll hemma är det bästa din hud kan få för att hålla sig ungdomlig och fräsch. Din hud förtjänar NeoStratas hudvård.

Zo Skin Health Stimulation peel by Dr. Zein Obagi

Stimulator peel är en mildare peeling (en sk lunch-peel) som ger huden en omedelbar uppfräschning och lyster utan rodnad. Peelingen innehåller bla mandelsyra, mjölksyra, citrussyra och kojicsyra och bidrar till en fastare hud, dämpar mörka fläckar och reducerar fina linjer. 

Peelingen görs vid entaka tillfällen eller i kur och bör kombineras med hemmaprodukter från Zo Skin Helath för bästa möjliga resultat. 

TCA

Info kommer inom kort...