Main content

Vad är plasmapen

 

Plasmapen är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden helt utan kirurgi.

Användningsområden

Plasmapen är den perfekta behandlingen för uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna. Den är även utmärkt för korrigering av djupare rynkor, fina linjer, ojämn hy, ärr, bristningar, milier, gropar och andra ojämnheter.

Fördelar mot kirurgi

  • Snabbare läkning och återhämtning.
  • Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
  • Hudkvalitén på det behandlade området stärks.
  • Plasmapen är ett revolutionerande ansiktslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.

Hur fungerar det?

Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minskar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud och exempelvis stramar åt ögonlockshud. En serie små punkter är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat på det behandlade området.

Snabb återhämtning

Du kommer att uppleva svullnad, rodnad, torrhet och skorpor över det behandlade området. Det behandlade området kan vara rosa och känslig en tid efter behandling. Räkna ca en veckas konvalescens. Dock kan återhämtningen kan bli både kortare/ längre beroende på individ.