Main content

Beautique Medical Skin Clinic Göteborg

Vi tror på det vi gör!

Beautique är en elegant klinik där vi fokuserar på nya innovationer och state-of-the art behandlingar, som tar hand om dig och din hud.

Vår personliga filosofi är att få ett optimalt naturligt resultat för varje kund, där vi anpassar vår strategi med både kosmetiska och medicinska behandlingar.

Målet är att ge dig personlig, positiv, professionell behandling, anpassad helt individuellt. Vi strävar efter att ge dig exceptionell service och med bästa resultat.

Skönhet och vetenskap går hand i hand. Vi använder välbeprövade metoder, högsta kvalité på erkända produkter från leverantörer med högsta standard.

Även de bästa produkter och behandlingar är bara verktyg. Resultaten beror till stor del på skicklighet och utbildning av den person som hanterar dem. De bästa resultaten uppnås därför när alla parametrar stämmer, och för detta krävs kunskaper på olika nivåer.

Vi tror på det vi gör och har därför säkerställt alla resurser som krävs för att uppnå bästa möjliga behandlingsresultat och högsta säkerhet för patienter och kunder. En lång erfarenhet i den estetiska genren (>26 år), hög kompetens och utbildning ger oss och patienten/kunden en ökad trygghet i dessa behandlingar.  Vi använder oss av väl beprövade tekniker och högkvalitativa produkter för att kunna designa och leverera de bästa behandlingarna för dig.