Main content

Restylane

Uppnå en naturlig och elegant look...

Vårt motto är att göra naturliga behandlingar som fortsatt är Du, i DIN bästa version. Det handlar om att bevara, återställa och ge huden uppfräschning, med andra ord förädla din individuella skönhet!

Restylane ger ett säkert och pålitligt resultat som håller i längden

Restylane slätar ut rynkor och linjer, framhäver ansiktets konturer, skapar volym och stöd i läppar, och föryngrar huden.Behandlingen anpassas till dina behov och skräddarsys med olika produkter ur Restylane sortimentet.

Restylane produkterna tas väl emot av vår kropp och det finns två produktkategorier.

En kategori är för utfyllnad dvs att släta ut rynkor/linjer, skapa fylligare läppar, stärka läppkonturer, minska sura munvinklar, reducera strecklinjer på överläppen, korrigera näsor, hakor, kinder, förbättra ärr, bygga upp ansikts konturer, och förbättra där volymförluster finns.

Den andra produktkategorin är Restylane skinbooster som ger fukt och näring till huden, reducerar tunnare och ytligare linjer i huden,förbättrar och reparerar hudens kvalité helt enkelt.Skinbooster-behandlingar ger förbättringar i ansikte, händer, hals, dekolletage och är också utmärkt för behandling av acneärr.

En kombination med Restylanebehandlingar och Botulinumtoxin är både effektivt och populärt, det är vad vi kallar ett minilyft.En påtaglig ansiktsföryngring utan kirurgi.

Vi ser även idag att Restylane produkterna har mycket längre effekter än vi tidigare trott just pga att de genererar hjälp till självhjälp i huden,t.ex att kollagenet i huden får näring, och på så sätt repareras huden på ett naturligt sätt.

Inför en estetisk injektionsbehandling krävs det en separat konsultation minst 48 timmar innan en behandling får utföras.  Vid konsultationen går vi igenom dina önskemål, hur en behandling går till, om det är en lämplig behandling för just dig, fördelar/nackdelar, resultat och kostnader. Du erhåller både muntlig och skriftlig information om behandlingen. I vissa fall kan vi avråda från behandling av olika orsaker. Är du t ex gravid eller ammande så avråder vi helt från behandling.

 

Bakgrundsfakta

Restylane är en svensk produkt som lanserades 1996 av en svensk forskare, målet var att skapa en fillerprodukt med lång hållbarhet och hög säkerhet. Idag är mer än 40 miljoner behandlingar utförda under 24 års tid. Man kan säga att Restylane banade väg för all världens hyaluronsyrefillers. Restylane produkten är under ständig forskning och utveckling, så under åren har en hel produktportfölj byggts upp med flertalet olika Restylane produkter. Allt för att kunna skräddarsy en så perfekt behandling som möjligt. Restylane består av hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra, den är icke animalisk vilket innebär att överkänslighetsreaktioner är minimala.. Produkterna tillverkas i Sverige med en speciell teknik som gör dem både effektiva och säkra. Dessutom har ingen annan produkt idag fler vetenskapliga studier än Restylane! Det känns tryggt.

Vad är då hyaluronsyra?

Denna sockermolekyl finns normalt i människokroppen och i de flesta levande organismer, den binder vatten och har flera uppgifter, allt från att transportera näringsämnen och återfukta vår hud till att smörja lederna.

Vi kan inte vrida klockan tillbaka, men Restylane produkterna kan återställa hudens fuktbalans,struktur och elasticitet samt att fylla ut rynkor/veck, och återskapa volymer och konturer.

Läs mer på : www.restylane.se